Rólunk

A https://webker.hu online barkácsáruház üzemeltetője az Online Rendelés Kft. A vállalkozás családi vállalkozásként üzemel 2023 szeptembere óta Hajdúböszörményben. Az alapító Szűcs István okleveles gazdaságinformatikus és e-kereskedelmi specialista 20 éve foglalkozik internetes kereskedelemmel és annak minden kapcsolódó tevékenységével. Első munkahelye egy Kertészeti és Vegyesiparcikk bolt volt, ahol webáruház üzemeltetési feladatok, így a beszerzés, a logisztika, az értékesítés, a telefonos ügyfélszolgálat és személyes kiszolgálás is mindennapi feladatait képezték. Továbbá szerkezetlakatos édesapja mellett, annak munkáiban, főleg acélból készült lemezek, idomok, csövek, vázak és tartószerkezetek, valamint épületek és más építmények szerkezeti fémvázainak összeszerelésében, felállításában és szétszerelésében, hegesztésében, megtervezésében segédkezett gyermekkora óta. Mondhatni innen ered az erős barkácsolós, szerszámos kötődés, ami a jelenlegi termékportfólió kiválasztásában is jelentős szerepet játszott.

Az Online Rendelés Kft. kis- és nagykereskedelmi fókusszal alakult, így az otthoni barkácsolóktól kezdve a hivatásos ácsmesterekig a viszonteladókon át mindenkinek tud termékeket ajánlani versenyképes árakon. A fő termékportfóliót jelenleg a kötőelemek és szerszámok jelentik amit folyamatosan bővítenek.

A webker.hu webáruházban jelenleg kb. 15000 termék található, de folyamatban vannak tárgyalások ezen kínálat jelentős bővítésére. A forgalmazott termékek között szerepelnek pl.: csavarok, csavaranyák, alátétek, szegecsek, mentes rudak, szerszámok, kötéstechnikai termékek, szolár kiegészítők, gipszkarton rendszer tartozékok és hajófelszerelések…

Back to Top